Carglass® korjaa ja vaihtaa autolasit myös Suomen ulkopuolella

Carglass® korjaa ja vaihtaa autolasit myös Suomen ulkopuolella!

Jos tuulilasi menee rikki, olemme avuksi, missä matkailetkin!

Loma automatkaillen voi nopeasti saada ikäviä käänteitä, jos autosi lasi vaurioituu. Hätä ei kuitenkaan ole tämännäköinen, sillä Carglass® palvelupisteitä löytyy monista Euroopan maista. Avun saaminen meiltä ulkomailla on, kuten Suomessakin, nopeaa ja sujuvaa.

Kun tuulilasi menee rikki ulkomailla, ota yhteyttä tavalliseen tapaan Carglassiin® Suomessa (+358 7575 88 000). Toimi siis aivan samalla tavalla kuin olisit saanut lasivaurion kotimaassa, ja me tunnistamme nopeasti ja helposti oikean lasin ja otamme yhteyttä vakuutusyhtiöön puolestasi.

Maksua ei tarvitse suorittaa ulkomailla, vaan omavastuun lasku lähetetään kotiosoitteeseesi Suomeen, Carglass®in toimesta.

Tarvitsetko apua kiireellisesti?

Jos vaikkapa sivu- tai takalasi menee rikki esimerkiksi murron takia, automatkalla Euroopassa, asennamme tilalle nopeasti väliaikaisen pleksilasin. Pleksilasi tarjoaa hyvän suojan, jotta pääset takaisin tien päälle ilman ongelmia. Pleksin asentamisen jälkeen voimme varmistaa, että uusi autolasi tilataan valmiiksi odottamaan ajomatkasi varrella olevaan Carglass®-korjaamoon.

Löydät Carglassin® näistä maista:

Ruotsi, Norja (Hurtigruta), Tanska, Suomi, Saksa, Ranska, Belgia, Italia, Espanja, Portugali, Kroatia, Kreikka, Unkari, Irlanti (Autoglass), Iso-Britannia (Autoglass), Sveitsi, Alankomaat ja Turkki.

Jos autolasivahinko sattuu, olemme mielellämme avuksi, missä ikinä matkailetkin autolla!

Soita meille klo 7.30-17.00 arkisin puh +358 75 75 88 000

Tuulilasinvaihto on turvallisuuskysymys

Ehjällä tuulilasilla on todella monia tehtäviä esteettömän näkyvyyden takaamisen lisäksi. Tuulilasi on suuri auton etupuolella oleva elementti, joka on tärkeä osa auton korirakennetta. 

Lue lisää