Carglass customer service small

Yhteystiedot

VARAA AIKA

Yhteystiedot

Tavoitat meidät usealla eri tavalla. Valitse aihe ja kontaktikanava, olemme mielellämme avuksi!

Jos haluat varata ajan tuulilasin korjaukseen tai vaihtoon, ajan voi varata täältä.Käytämme samaa kalenteria varatessamme asiakkaallemme aikaa niin kotisivuillamme, puhelimessa kuin chatissa.

Tuulilasi on rikki?

Carglass® palvelee sinua autolasiasioissa. Korjaamme kiveniskemät, vaihdamme autolasit sekä suoritamme ADAS-turvajärjestelmien kalibrointia. Luonnollisesti myönnämme työllemme takuun.Carglass® on luotettava, kaikkien vakuutusyhtiöiden valtuuttama tuulilasikorjaamo.Varaa aika klikkaamalla tästä!
Varaa Aika
Varaa aika nopeasti ja helposti täältä.
Soita
075 758 8000Olemme tavoitettavissa ja vastaamme kysymyksiisi arkipäivisin klo 7.30–17.00.Puhelu maksaa asiakkaalle 8,35 senttiä/puhelu + 16,69 senttiä/minuutti.
Chattaa
Voit olla meihin yhteydessä chatissa. Paina olla olevaa nappia aloittaaksesi chat-keskustelu asiakaspalvelussamme. Jos emme ole tavoitettavissa chatissa, voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse.
Palautteet Ja Reklamaatiot
Me Carglassilla haluamme auttaa sinua kaikissa autolasiasioissa. Se, miten sinä koet meiltä saamasi palvelun, on menestyksemme mittari. Sama koskee kokemuksiasi sähköisessä asioinnissa.Jos olet tyytymätön palveluumme, otamme sinuun mielellämme yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.Mikäli olet vastannut saamaasi asiakaskyselyymme sähköpostitse ja antanut meille alhaisen arvosanan, olemme sinuun yhteydessä siinä tapauksessa, että olet antanut yhteydenottoomme hyväksynnän.Jos otat meihin yhteyttä sähköpostitse, kirjoitathan viestiin mukaan seuraavat tiedot:
  1. Rekisterinumero
  2. Puhelinnumero
  3. Lyhyt kuvaus tapahtuneesta
  4. Päivämäärä ja paikka, jossa sinua palveltiin
  5. Kuva vahingosta
E-mail: info@carglass.fi
Laskutus
Laskutukseen liittyvissä asioissa, ota yhteyttä laskutus@carglass.fi.
Avoimet Työpaikat
Liiketoimintamme Suomessa on kasvussa ja etsimme uusia osaajia eri tehtäviin.Kerro itsestäsi, missä tehtävässä olisit kiinnostunut työskentelemään, mitä aikaisempaa kokemusta sinulla on alalta tai mitä uutta voisit mahdollisesti osaamisellasi tuoda meille. Liitä mukaan CV.Lähetä hakemuksesi ilmoituksessa olevaan osoitteeseen.Carglass® on osa maailman johtavaa autolasin korjaukseen ja vaihtamiseen erikoistunutta Belron-konsernia. Konsernissa on lähes 30 000 työntekijää 40 maassa ja palvelemme globaalisti vuosittain lähes 14 miljoonaa autoilevaa asiakasta.
Avoin Työpaikkahakemus
Jos avoinna ei ole sinulle sopivaa tehtävää, voit jättää meille avoimen työpaikkahakemuksen osoitteeseen rekry@carglass.fi. Säilytämme hakemuksia 6 kk.
Ota Yhteyttä Toimitusjohtajaamme
Me Carglassilla haluamme asiakkaidemme tuntevan, että välitämme heistä. Tämä on aivan yhtä tärkeää myös netissä. Siksi emme lähetä automaattisia standardivastauksia tai käytä postituslistoja. Luen henkilökohtaisesti kaiken saamani postin ja otan iloiten vastaan risut ja ruusut sekä ideat, mietteet ja ehdotukset. Ota yhteyttä, odotan viestiäsi!Samuel Alander Toimitusjohtaja, Carglass® SuomiADD FORM HERE
Media, Tapahtumamarkkinointi
Mikäli sinua kiinnostaa markkinointiyhteistyö tai haluaisit meidän osallistuvan autoilevien ihmisten ympärillä liittyviin tapahtumiisi tai kampanjoihisi, ota yhteyttä!
Carglass Tuulilasivarikko Oy Hallinto
Purokatu 2, 21200 RAISIOToimitusjohtaja Samuel Alander puh. 040-5141674Operatiivinen johtaja Juho Sipilä puh. 040-5397295Talouspäällikkö Annika Takatalo puh. 050- 4872276Customer Experience Manager Sanna Aaltonen puh. 040-5196519Sourcing Manager Mauri Kurri puh. 040-5752195Voit lähettää meille myös sähköpostia etunimi.sukunimi(at)carglass.fi.