Tietoa yrityksestä

Tietoa yrityksestä

Carglass® korjaa Carglass® vaihtaa

Carglass® on osa maailman johtavaa autolasien korjaamiseen ja vaihtamiseen erikoistunutta Belron-konsernia. Belronin juuret yltävät Etelä-Afrikkaan ja aina vuoteen 1897. Nykyään kansainväliseksi konserniksi kasvanut yritys työllistää lähes 30 000 henkilöä 40 maassa, viidessä eri maanosassa. Palvelujamme käyttää vuosittain yli 14 miljoonaa autoilevaa asiakasta.

Sinun asiakaskokemuksesi on meille tärkeä

Lupaamme sinulle, että pyrimme aina ensisijaisesti korjaamaan lasin vaihtamisen sijaan. Hyvä asiakaspalvelu ja toiminnan korkea laatu ovat toimintamme kivijalkoja. Mittaamme asiakkaittemme tyytyväisyyttä kysymällä, miten todennäköisesti he suosittelisivat meitä ystävilleen tai tuttavilleen.

Vuonna 2023 yhdeksän asiakastamme kymmenestä suositteli palveluitamme, mistä olemme erityisen ylpeitä!

Tavoitteenamme on olla autoilevien asiakkaiden ykkösvalinta autolasien korjauksessa ja vaihtamisessa. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti ja parannamme lasivalikoimaa vastaamaan kasvavaa kysyntää. Autolasivalikoimamme kattaa tällä hetkellä yli 95 % Suomen autokannasta, joten asentajillamme on lähes aina saatavilla juuri sinun autoosi sopiva lasi.

Aidosti välittäen

Vastuullisuus on osa yrityksemme strategiaa ja jokapäiväistä työtä. Omistajamme on allekirjoittanut YK:n Global Compact -aloitteen, joka takaa, että toimintamme täyttää kymmenen periaatetta ihmisoikeuksien, työelämän oikeuden, ympäristönsuojelun ja korruption poistamisen osalta. Vastuullisuutta globaalisti arvioiva EcoVadis nosti Carglassin korkeimmalle eli Platinum-tasolle, jolle yltää vain yksi prosentti kaikista yli 130 000 arvioidusta yrityksestä.

Esittelemme vuosittain julkaistavassa raportissa toimintamme tuloksia.

LUE UUSIN RAPORTTI >>

YRITYKSEN ARVOT >>

Vahinkoilmoitus

Carglass® asentajamme auttavat sinua tarvittaessa vahinkoilmoituksen teossa.

VARAA AIKA

Belron Way Of Fitting

The Belron Way of Fitting on patentoitu menetelmä, jonka on kehittänyt Belron Technical. The Belron Way of Fitting merkitsee jokaisen palvelutilanteen toteuttamista täsmälleen samalla tavoin, minkä tarkoituksena on ylittää asiakkaittemme odotukset korjaamoissa, kaikkialla maailmassa.

Yhtenäinen tapa toimia:

  • Lisää turvallisuutta sekä asiakkaalle että asentajillemme.

  • Varmistaa parhaan palvelukokemuksen asiakkaillemme sekä korkean teknisen laadun.

  • Mahdollistaa palvelujemme ja työmenetelmien jatkuvan kehittämisen vertaamalla asiakaskokemuksia eri maissa.

The Belron Way of Fitting on elävä prosessi – teemme jatkuvasti teknistä kehitystyötä varmistaaksemme, että olemme aina askeleen edellä muita. Tärkeänä osana on tarjota asentajillemme alan parhaat työvälineet, joita käyttämällä he yltävät parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Belron Technical Tutkimus- ja kehitysosastomme Belron Technical tekee jatkuvaa tutkimustyötä sekä työstää innovaatioita The Belron Way of Fitting -menetelmän kehittämiseksi. Osasto tunnistaa ja kehittää lasinkorjaukseen ja -vaihtoon liittyviä parhaita käytäntöjä, kehittää innovatiivisia, korkealaatuisia ja turvallisia työvälineitä sekä tekee lasivaurioihin liittyvää tieteellistä tutkimusta yhdessä muiden tutkimuslaitosten kanssa. Belron Technical vastaa koko konsernin yhteisestä laatujärjestelmästä – The Belron Way of Fitting:stä.

Ympäristö

Me Carglass®lla olemme tietoisia siitä, että liiketoiminnallamme on ympäristövaikutuksia. Siksi mittaamme aktiivisesti toimintamme vaikutuksia ympäristöön ja raportoimme tuloksista. Näiden tulosten pohjalta ponnistelemme pienentääksemme edelleen globaalia hiilijalanjälkeämme.

Siksi pyrimme aktiivisesti mittaamaan toimintamme vaikutuksia ja raportoimme tuloksista. Näiden pohjalta teemme jatkuvaa kehitystyötä ympäristövaikutusten pienentämiseksi.

Asiakaslupauksemme on, että vaurioitunut autonlasi pyritään aina ensisijaisesti korjaamaan vaihtamisen sijasta. Olemme laskeneet, että autonlasin korjaaminen tuottaa viisi kertaa vähemmän hiilidioksidia kuin sen vaihtaminen.

Vuonna 2017 konsernin korjaamoissa ympäri maailman tehtiin lähes 3 miljoonaa korjausta, mikä vähensi päästöjä merkittävästi verrattuna lasin vaihtamiseen. Myös sinulla asiakkaana on mahdollisuus vähentää ympäristövaikutustasi korjauttamalla pienetkin kiveniskemät ennen kuin ne pääsevät halkeamaan.