Yleiset ehdot

Yleiset ehdot

YLEISET EHDOT

Sovimme palvelun tuottamisesta sinun - auton omistajan tai haltijan - kanssa. Suoritamme autolasien korjauksen ja/tai vaihdon sovitun mukaisesti ja sitoudut maksamaan palveluista sovitun mukaisesti. Mikäli vakuutuksesi edellyttää lasivahingon tarkastamista ennen palvelun suorittamista, vahvistat allekirjoituksellasi, että olemme tarkastaneet ajoneuvon vastaanottamisen yhteydessä.

Jos sinulla on lasien korjauksen tai -vaihdon kattava vakuutus, saatat olla vastuussa vahingon omavastuuosuudesta. Omavastuuosuuden määrä selviää vakuutuksestasi. Sinun tulee maksaa omavastuuosuutesi autolasin korjauksen ja/tai vaihdon yhteydessä, ellei muuta sovita.

Jos olet saanut valtuutuksen vakuutusyhtiöltäsi tai auton omistajan/haltijan taholta laskun lähettämiseksi ko. tahoille ja he kieltäytyvät maksamasta laskuamme, olet velvollinen maksamaan sovitun hinnan ja selvittämään asian vakuutusyhtiösi ja/tai auton omistajan/haltijan kanssa. Pidätämme oikeuden säilyttää auto hallussamme maksun suorittamiseen saakka.

Mikäli et ole laskutusasiakkaamme, maksu on suoritettava ennakkona tai käteisellä autolasin korjauksen ja/tai vaihdon yhteydessä.

Jos auton omistava yritys tai henkilö on ALV-rekisteröity, laskun ALV-osuus on maksettava auton luovutuksen yhteydessä, ellei muuta ole sovittu.

Jos autosi on varustettu kuljettajanavustinjärjestelmällä (ADAS), rengaspaineet on oltava ajoneuvon valmistajan ohjearvojen mukaiset, kun tuot autosi tuulilasinvaihtoon. Väärillä rengaspaineilla suoritettu ADAS-järjestelmän uudelleenkalibrointi voi aiheuttaa sen, että kuljettajanavustinjärjestelmä ei toimi oikein.

Pyydämme huomioimaan verkkoajanvarauksiin liittyen, että yleisten ehtojemme mukaisesti nettikalenterissa tehdyt varaukset ovat alustavia eivätkä vahvistettuja varauksia ja Carglass®lla on oikeus vaihtaa, muuttaa ja peruuttaa aikoja ilman erillistä ilmoitusta.

Tyytyväisyytesi palveluihimme on meille tärkeää. Kaikissa palveluihimme liittyvissä asioissa ja mahdollisissa ongelmatilanteissa voit olla meihin yhteydessä info@carglass.fi tai p. 0757588000.

IMMATERIAALIOIKEUDET

BELRON® , CARGLASS® , GLASS MEDIC® , ja WE FIT SAFETY AS STANDARD® ovat Belron Hungary Kft., Zug Branchin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä ja Suomessa niiden käyttö on lisensoitu Tuulilasivarikko Oy:lle.

Pidätämme kaikki oikeudet tämän sivuston sisältöön, tekijänoikeuksiin ja tavaramerkkeihin. Tietoja tai muuta sisältöä, tavaramerkkejä tai muita immateriaalioikeuksia ei saa ilman omistajan etukäteen antamaa kirjallista lupaa käyttää, kopioida, muuttaa, ladata tai muuten hyödyntää ammattimaisesti, muuten kuin on välttämätöntä tähän sivustoon pääsemiseksi. Tähän sivustoon ei myöskään saa muodostaa linkkiä ilman omistajalta etukäteen saatua kirjallista lupaa.