Reparation af stenslag image

Lagning av stenskott

BOKA EN TID

Lagning av stenskott

Lagning av stenskott är vänligt både för plånboken och miljön

Att reparera stenskott är en klok och kostnadseffektiv lösning. Förutom att du sparar tid och pengar är reparation av stenskott också miljövänligt. Carglass® är auktoriserad samarbetspartner till alla försäkringsbolag inom bilglasbranschen, som i första hand alltid strävar efter att laga din vindruta.

VISSTE DU ATT – en lagning av din vindruta ger 5 gånger mindre koldioxidutsläpp än om du byter den.

När den repareras med rätt verktyg och material kan det hända att skadan inte ens märks. Det är viktigt att reparera vindrutan direkt efter skadan. Smuts och fukt försvårar reparationen och om vindrutan spricker måste den bytas ut.

Beställ stenskottsplåster

Skydda stenskott från smuts och fukt med ett plåster avsett för just stenskott. Stenskottsplåster skyddar vindrutan från ytterligare skador tills du tar din bil till en verkstad. Vi rekommenderar att du alltid har några stenskottsplåster till hands i din bil om olyckan skulle vara framme.

Skicka mig stenskottsplåster

Kom ihåg! Om du har en bilglasförsäkring täcker den hela lagningen av stenskottet. Ingen självrisk! Inga utgifter! Ingen bonusförlust! På Carglass® hjälper vi dig också gärna med din skadeanmälan till försäkringsbolaget.

VISSTE DU ATT - Tack vare branschens toppmoderna ART-reparationsmetod har vi kunnat minska mängden glas som går sönder under en reparation till 1 procent!

Skadeanmälan

Behöver du hjälp med din skadeanmälan hjälper självklart våra Carglass®-tekniker dig på plats.

BOKA EN TID