Våra tjänster

Autolasipalvelut

Lasin korjaus

Kiveniskemän korjaaminen

Me korjaamme tuulilasin aina, jos se on mahdollista. Se säästää sekä rahaa että ympäristöä. Kiveniskemä leviää helposti halkeamaksi, jolloin tuulilasia ei enää voi korjata, vaan se pitää vaihtaa. Siksi kiveniskemät kannattaa korjata aina ensi tilassa.

Ympäristön parhaaksi

Millainen vaurio voidaan vielä korjata?

 • 1-3 iskemää

 • Kuljettajan näkökentän ulkopuolella

 • Min. 5 cm lasin reunasta

Milloin tuulilasi tulee vaihtaa?

 • Tuulilasissa on halkeama, jota ei voida enää korjata

 • Vaurio on halkaisijaltaan yli 3 cm

 • Kysymyksessä on sivu- tai takalasi

Lasin vaihto

Tuulilasin vaihtaminen

Halkeama tuulilasissa vaikuttaa sekä näkyvyyteen että auton turvallisuuteen. Vaihdata tuulilasisi uuteen heti vahingon tapahduttua. Tiesitkö, että uudemmissa autoissa tuulilasi on merkittävä osa kantavaa rakennetta ja haljennut tuulilasi saattaa estää mm. turvatyynyjen oikeanlaisen toiminnan?

Kalibrointi

Kamera tuulilasissa?

Nykyaikaisissa autoissa on usein yksi tai useampi kamera, jotka on kytketty auton turvallisuus- tai mukavuuslaitteisiin. Me Carglass®lla suoritamme kalibroinnin aina tuulilasin vaihdon jälkeen. Ammattimaisesti tehty kalibrointi takaa turvallisuus- ja mukavuuslaitteiden oikeanlaisen toiminnan tuulilasin vaihdon jälkeen.

 • Kaikki automerkit

  Korjaamme ja vaihdamme lasit kaikkiin automerkkeihin ja malleihin.

 • Lasivakuutus kattaa

  Hoidamme kaiken asioinnin vakuutusyhtiön kanssa puolestasi. Maksat vain omavastuuosuuden palvelupisteellämme.

 • Takuu

  Saat takuun asennustyölle niin kauan kun auto on omistuksessasi.

Etsi sinulle sopiva aika

Katso vapaana olevat ajat ja varaa aika lähimmälle palvelupisteelle.

Annamme asennustyöllemme aina takuun

Annamme asennustyöllemme aina takuun

Voit kääntyä kaikissa autolasiasioissa Carglass® korjaamon puoleen! Osaava ja yhtenäisen koulutuksen saanut henkilökuntamme palvelee sinua nopeasti ja ammattitaidolla. Käytämme vain tiukan laadunvalvonnan läpäisseitä, laadultaan ensiasennuslaseja vastaavia laseja, jotka asennamme automallikohtaisten asennusohjeiden mukaisesti. Annamme asennustyölle takuun niin pitkäksi aikaa, kun auto on omistuksessasi. Olemme kehittäneet yhdenmukaisen tavan palvella asiakkaitamme. Kutsumme tätä asiakaspalvelukonseptia nimellä The Belron Way of Fitting. Saat yhtenäisen, korkealaatuisen palvelun kaikissa toimipisteissämme!

Vahinkoilmoitus

Carglass® asentajamme auttavat sinua tarvittaessa vahinkoilmoituksen teossa.

VARAA AIKA

Autolasin korjaus kannattaa tehdä heti

Autolasin korjaus kannattaa tehdä heti

Rikkoutunut auton lasi kannattaa korjata mahdollisimman nopeasti. Rikkinäisen tuulilasin pyrimme aina ensisijaisesti korjaamaan. Kiveniskemän sattuessa, suojaa vauriokohta teipillä tai tuulilasilaastarilla. Tilaa tuulilasilaastareita. Auton sivu- ja takaikkunat ovat karkaistua lasia ja rikkoutuessaan ne murenevat. Siksi niiden korjaus ei ole mahdollista ja lasi on vaihdettava.

Tuulilasin korjaus vai vaihto?

Tuulilasivaurion sattuessa tule käymään, niin tarkistamme, pystyisimmekö korjaamaan vaurion tuulilasin vaihtamisen sijaan. Korjattu lasi on yhtä vahva kuin alkuperäinen ja aiheuttaa 5 x pienemmän hiilijalanjäljen verrattuna lasin vaihtamiseen. Carglass® on maailman johtava tuulilasien korjaamiseen keskittynyt ketju ja kaikkien vakuutusyhtiöiden valtuuttama kumppani. Lue lisää.

Mikäli lasi on vaihdettava ja sinulla on lasivakuutus, maksat ainoastaan omavastuuosuuden meille ja me hoidamme loppuveloituksen vakuutusyhtiösi kanssa. Lasivaurioista ei aiheudu sinulle bonusmenetyksiä. Jos haluat lisätietoa, niin kysy chatilla!

Tuulilasi on rikki?

Liimattu tuulilasi on osa auton kantavaa rakennetta. Rikkoutunut tuulilasi on aina turvallisuusriski ja siksi se tulee korjata tai vaihtaa. Oikein korjattuna tuulilasi on vähintään yhtä vahva kuin ehjä. Kiveniskemä kannattaa aina korjauttaa viipymättä, ettei tuulilasi pääse halkeamaan.

VARAA AIKA

Tuulilasin Vaihto

Annamme asennustyöllemme aina takuun

Kun tuulilasin korjaus ei ole enää mahdollista, se on vaihdettava uuteen. Esimerkiksi silloin, kun tuulilasissa on halkeama, enemmän kuin kolme kiveniskemää tai jos kiveniskemä sijaitsee alle 5 cm:n päässä lasin reunasta.

Huolehdimme autostasi – ja sinusta! Ennen lasinvaihtoa suojaamme autosi ulko- ja sisätilat huolella sekä poistamme vaurioituneen lasin hellävaraisesti kuitulankaa käyttäen. Irrotamme vanhan lasin ja asennamme uuden lasin tuotekehitysosastomme kehittämillä ja testaamilla menetelmillä. Uusi lasi asennetaan aina automallikohtaisen asennusohjeen mukaisesti.

Tarjoamme käyttöösi odotustilan ja langattoman verkon vaikka työntekoon!

TIESITKÖ, että uusimmat asennusliimat kuivuvat jo 60 minuutissa? Saat autosi takaisin ajoon jo noin 3 tunnin kuluttua!

Saat asennustyölle takuun niin pitkäksi aikaa, kun auto on omistuksessasi!

Onko sinulla uusi auto ja lasinvaihto edessä? Kalibroimme autosi tuulilasin ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) turvalaitteet aina lasinvaihdon jälkeen!

Kuljettajaa avustavat ADAS mukavuus- ja turvajärjestelmät käyttävät hyväkseen ajoneuvoon sijoitettuja kamera-, tutka-, LiDAR- ja ultraäänitunnistimia, jotka lähes aina vaativat kalibroinnin tuulilasin vaihdon jälkeen.

Meillä Carglass®lla on käytössä kaikkien automerkkien ja -mallien kalibrointiin vaadittavat ajanmukaiset laitteet ja työkalut.

TIESITKÖ Mikäli sinulla on tuulilasivakuutus, kalibrointi sisältyy vakuutukseen eikä aiheuta sinulle lisäkustannuksia.

Vahinkoilmoitus

Carglass® asentajamme auttavat sinua tarvittaessa vahinkoilmoituksen teossa.

VARAA AIKA

Tuulilasin Korjaus

Ehjä tuulilasi on myös turvallisuustekijä

Liimattu tuulilasi on osa auton kantavaa rakennetta ja liikenteen tärkein näyttöruutu. Siksi rikkoutunut lasi tulee aina korjata tai vaihtaa. Oikein korjattuna tuulilasi on vähintään yhtä vahva kuin ehjä. Kiveniskemä kannattaa aina korjauttaa viipymättä, ettei tuulilasi pääse halkeamaan. Carglass® korjaa ja vaihtaa autolasit kaikkiin automerkkeihin ja -malleihin.

TIESITKÖ – tuulilasin korjaaminen tuottaa 5 x pienemmän hiilijalanjäljen kuin lasin vaihtaminen!

Tuulilasin korjaus Carglass® takuutyönä

Carglass® antaa asennustyölle takuun niin pitkäksi aikaa kuin auto on sinun omistuksessasi. Asiakaslupauksemme on, että pyrimme ensisijaisesti korjaamaan tuulilasin vaihtamisen sijaan.

Korjauksen yhteydessä on hyvä vaihtaa myös alkuperäiset Bosch-pyyhkijänsulat.

Jos sinulla on tuulilasivakuutus, tuulilasin korjaaminen on sinulle ilmaista

Tiesitkö, että jos sinulla on tuulilasivakuutus, niin lasin korjauttaminen meillä on sinulle ilmaista! Lasin korjaaminen ei myöskään vaikuta bonuskertymiisi. Autamme sinua mielellämme myös vahinkoilmoituksen teossa.

Vahinkoilmoitus

Carglass® asentajamme auttavat sinua tarvittaessa vahinkoilmoituksen teossa.

VARAA AIKA

Kiveniskemän Korjaus

Mikäli sinulla on lasivakuutus, kiveniskemän korjaus on sinulle ilmaista

Liimattu tuulilasi on osa auton kantavaa rakennetta ja liikenteen tärkein näyttöruutu. Rikkoutunut tuulilasi on aina turvallisuusriski ja siksi se tulee korjata tai vaihtaa. Oikein korjattuna tuulilasi on vähintään yhtä vahva kuin ehjä. Kiveniskemä kannattaa aina korjauttaa viipymättä, ettei tuulilasi pääse halkeamaan.  Varaa aika tästä!

TIESITKÖ, että mikäli sinulla on lasivakuutus, tuulilasin korjaus on sinulle täysin ilmaista? Autamme sinua mielellämme vakuutusasioissa ja vahinkoilmoituksen teossa.

Kiveniskemä tuulilasissa - tilaa tuulilasilaastareita!

Kiveniskemän sattuessa, suojaa vauriokohta teipillä tai tuulilasilaastarilla. Vauriokohta on hyvä suojata lialta ja kosteudelta siihen asti kunnes tuot autosi Carglass® korjaamolle.

TILAA TUULILASILAASTAREITA >>

Vinkkejä tuulilasivaurioiden välttämiseksi

 • Muista riittävä turvaväli edellä ajavaan autoon

 • Uusi pyyhkijänsulat ajoissa. Meiltä saat alkuperäiset Bosch-sulat autoosi!

 • Käytä vain hyvälaatuista lasinpesunestettä

 • Ajon päättyessä syksyllä ja talviaikana, puhdista tuulilasi lasinpyyhkijöitä ja lasinpesunestettä käyttäen. Näin vähennät naarmuuntumisriskiä raaputtaessasi jäistä tuulilasia. Nosta myös lasinpyyhkijät yläasentoon, mikäli se on mahdollista.

 • Puhdista likainen tuulilasi jo ennen harjapesuun vientiä.

Tuulilasi on rikki?

Liimattu tuulilasi on osa auton kantavaa rakennetta. Rikkoutunut tuulilasi on aina turvallisuusriski ja siksi se tulee korjata tai vaihtaa. Oikein korjattuna tuulilasi on vähintään yhtä vahva kuin ehjä. Kiveniskemä kannattaa aina korjauttaa viipymättä, ettei tuulilasi pääse halkeamaan.

VARAA AIKA

Turvalaitteiden Kalibrointi (ADAS)

ADAS-turvajärjestelmien kalibrointi - koska turvallisuutesi on meille tärkeää

Nykyään ajoneuvoissa on paljon uutta tekniikkaa, kuten kehittyneitä, kameratekniikkaan perustuvia mukavuus- ja turvajärjestelmiä. Esimerkkeinä mm. sadetunnistin, mukautuvat ajovalot, etäisyystunnistin ja automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä, jotka toimivat ajoneuvoon sijoitetuilla kamera-, tutka-, LiDAR- ja ultraäänitunnistimilla. Näiden järjestelmien oikein toimimisen varmistaminen on liikenneturvallisuuden kannalta välttämätöntä.

Jos autosi on varustettu kuljettajanavustinjärjestelmällä (ADAS), rengaspaineet on oltava ajoneuvon valmistajan ohjearvojen mukaiset, kun tuot autosi tuulilasinvaihtoon. Väärillä rengaspaineilla suoritettu ADAS-järjestelmän uudelleenkalibrointi voi aiheuttaa sen, että kuljettajanavustinjärjestelmä ei toimi oikein.

Carglass® huolehtii sinun ja kanssamatkustajiesi turvallisuudesta lasinvaihdon jälkeen. Kalibroimme autosi ADAS-turvajärjestelmät autonvalmistajan ohjeiden mukaisesti ja saat kalibroinnista myös kirjallisen todistuksen.

TIESITKÖ, että lasin vaihdon yhteydessä kalibroinnista ei peritä uutta omavastuuosuutta.

Vahinkoilmoitus

Carglass® asentajamme auttavat sinua tarvittaessa vahinkoilmoituksen teossa.

VARAA AIKA

Tuulilasivakuutus

Maksat tuulilasin vaihdosta pelkän omavastuun

Mikäli sinulla on lasivakuutus, maksat tuulilasin vaihdosta vain omavastuun. Kun tuulilasi on rikkoutunut, tee vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöösi, mikäli vakuutusyhtiösi sitä edellyttää ja varaa aika. Voit myös varata ajan suoraan meille, Carglass® löytää sinun autoosi sopivan lasin ja auttaa tarvittaessa sinua vahinkoilmoituksen tekemisessä.

Tuulilasivakuutus ja ADAS-turvalaitteet

TIESITKÖ Mikäli autosi ADAS-turvalaitteet edellyttävät kalibrointia lasinvaihdon jälkeen, tuulilasivakuutuksesi kattaa myös kalibroinnin kustannukset!

Hankimme kaikki autolasit samoilta valmistajilta kuin autovalmistajat ja asennamme ne automallikohtaisten asennusohjeiden mukaisesti.

TIESITKÖ Ostamme vuosittain lähes 9 miljoonaa autolasia! Olemme maailman kolmanneksi suurin lasinostaja lasien määrässä mitattuna!

Lasivakuutuksella kiveniskemän korjaus ilmaiseksi

Onko sinulla tuulilasivakuutus? Tiesitkö, että vakuutuksesi korvaa ulkoisen kiveniskun tai nastan aiheuttaman vaurion ilman omavastuuta? Lasivakuutuksen käyttö ei myöskään vaikuta bonuksiin. Tuulilasin vaurio kannattaakin suojata tuulilasilaastarilla ja korjauttaa lasi mahdollisimman pian. Varaa aika, autamme sinua mielellämme vahinkoilmoituksen tekemisessä. Kerro meille autosi tiedot ja vahinkopäivämäärä, me hoidamme loput. Varaa aika tästä!

Vakuutusyhtiösi ohjeet lasivahingon sattuessa

Vahinkoilmoitus

Carglass® asentajamme auttavat sinua tarvittaessa vahinkoilmoituksen teossa.

VARAA AIKA

Sivulasin Korjaus

Rikkoutunut sivulasi kannattaa vaihtaa viipymättä

Auton sivulasit ovat yleensä karkaistua lasia ja rikkoutuessaan ne hajoavat sirpaleiksi. Rikkoutunut sivulasi tulee vaihtaa ensi tilassa, jotta estetään lisävahinkojen syntyminen – mm. kosteusvahingot, varkaudet tai muu ilkivalta.

Carglass® vaihtaa sivulasin nopeasti ja ammattitaidolla

Carglass® korjaamoilla auton sivulasi vaihdetaan nopeasti ja ammattitaidolla. Suojaamme autosi sekä sisä- että ulkopuolelta ja siivoamme sisätilat työn valmistuttua. Nykyaikaisten työmenetelmien ja materiaalien ansiosta matkasi voi jatkua parhaassa tapauksessa jo muutamien tuntien päästä!

Vahinkoilmoitus

Carglass® asentajamme auttavat sinua tarvittaessa vahinkoilmoituksen teossa.

VARAA AIKA

Takalasin vaihto

Vaihda takalasi meillä

Auton takalasi on sivulasien tavoin yleensä karkaistua lasia ja rikkoutuessaan se hajoaa sirpaleiksi. Rikkoutunut takalasi tulee vaihtaa ensi tilassa, jotta estetään lisävahinkojen syntyminen – mm. kosteusvahingot, varkaudet tai muu ilkivalta.

Lasinvaihdon yhteydessä suojaamme autosi sekä sisä- että ulkopuolelta ja siivoamme sisätilat työn valmistuttua. Rikkinäinen lasi altistaa ajoneuvosi ilkivallalle, varkaudelle ja vesivahingolle. Jos sinulla on lasivakuutus, maksat vain omavastuuosuuden ja me hoidamme loppuveloituksen vakuutusyhtiösi kanssa.

Carglass® vaihtaa takalasin nopeasti

Carglass® ammattilaisemme vaihtavat ajoneuvosi takalasin nopeasti. Vaihdon jälkeen pääset jatkamaan turvallisesti matkaasi. Käytämme vain laseja, jotka vastaavat laadultaan ensiasennuslaseja. Ja meiltä saat asennustyölle aina takuun!

Vahinkoilmoitus

Carglass® asentajamme auttavat sinua tarvittaessa vahinkoilmoituksen teossa.

VARAA AIKA

Pyyhkijänsulat

Pyyhkijänsulat kannattaa vaihtaa säännöllisesti

Kuluneet tuulilasinpyyhkijät heikentävät näkyvyyttä ja ovat samalla myös turvallisuusriski. Huonot lasinpyyhkimet myös kuluttavat lasin pintaa. Tarkasta pyyhkijänsulat ja niiden kunto säännöllisesti. Hyvä muistisääntö on, että pyyhkimet tulisi vaihtaa vuosittain sekä aina tuulilasin vaihdon yhteydessä.

Alkuperäiset Bosch-tuulilasinpyyhkimet takaavat tehokkaan puhdistuksen vaikeissakin sääolosuhteissa. Bosch-tuulilasinpyyhkijät ovat moninkertaiset testivoittajat useissa eri vertailuissa niin Suomessa kuin ulkomailla.

Boschin pyyhkijänsulat Carglass® korjaamoilta

Kaikissa Carglass® korjaamoissamme on kattava valikoima alkuperäisiä Bosch-lasinpyyhkimiä. Kun tulet lasin korjaukseen tai vaihtoon, vaihda samalla autoosi Bosch-pyyhkijänsulat.

Kunnolliset lasinpyyhkimet ovat osa ajoturvallisuutta

 • Vaihda pyyhkijänsulat ajoissa, mutta viimeistään silloin, kun ne alkavat jättää tuulilasiin raitoja. Sekä aina tuulilasinvaihdon yhteydessä.

 • Meiltä saat alkuperäiset Bosch-sulat autoosi vaihdettuna!

 • Ajon päättyessä syksyllä ja talviaikana, puhdista tuulilasi lasinpyyhkijöitä ja lasinpesunestettä käyttäen. Nosta myös lasinpyyhkijät yläasentoon, mikäli se on mahdollista. Näin naarmuuntumisriski pienenee ja sulkien käyttöikä pitenee.

 • Sulkien säännöllinen pyyhkiminen puhdistusaineella pidentää niiden käyttöikää.

Vahinkoilmoitus

Carglass® asentajamme auttavat sinua tarvittaessa vahinkoilmoituksen teossa.

VARAA AIKA

Yrityksille

Toimivaa autolasien korjausta keskitetysti meiltä

Vakuutus- ja leasingyhtiöiden lisäksi tarjoamme lasipalveluja myös muille yrityksille. Mikäli yritykselläsi on merkittävä työsuhde- tai tuotantoautokanta ja haluat toimivaa ratkaisua autolasien kunnossapitoon, niin ota yhteyttä.

Korjaamme lasit myös paikan päällä

Kaikki asentajamme ovat saaneet yhtenäisen koulutuksen ja parhaan asiakaskokemuksen takaa kehittämämme Belron Way of Fitting-palvelukonsepti. Carglass® Mobile Service tulee halutessasi korjaamaan lasit myös paikan päälle.

Käytämme vain autolaseja, jotka vastaavat laadultaan ensiasennuslaseja. Ja asennustyölle saat aina takuun!

Onko yritykselläsi lasivakuutus? Lue lisää

Vahinkoilmoitus

Carglass® asentajamme auttavat sinua tarvittaessa vahinkoilmoituksen teossa.

VARAA AIKA

Carglass® Laatu

Meiltä autovalmistajien ohjeiden mukainen lasiasennus

Kehittämällämme Carglass®-laatuohjelmalla koulutamme ja arvioimme asentajiemme ammattitaitoa säännöllisesti. Noudatamme asennuksissa aina autovalmistajien ohjeita. Tarkat turvallisuusstandardimme suojaavat sekä autoasi että asentajiamme ja takaavat, että saat autosi virheettömänä takaisin.

Meiltä saat asennustyölle takuun

Kaikki asentamamme lasit vastaavat laadultaan ensiasennuslaseja. Ja meiltä saat asennustyölle aina takuun!

Belron Way of Fitting takaa onnistuneen asiakaskokemuksen. Lue lisää.

Tyytyväiset asiakkaat

Haluamme, että olet tyytyväinen meiltä saamaasi Carglass® laatuun ja palveluihin. Käytyäsi korjaamolla, lähetämme sinulle asiakastyytyväisyyskyselyn, johon toivomme sinun vastaavan. Voimme olla ylpeitä, sillä asiakkaidemme suositteluhalukkuus (NPS) on meillä yli 80. Mittaamme jatkuvasti asiakkaidemme tyytyväisyyttä parantaaksemme palvelujamme edelleen.

Tuulilasi on rikki?

Liimattu tuulilasi on osa auton kantavaa rakennetta. Rikkoutunut tuulilasi on aina turvallisuusriski ja siksi se tulee korjata tai vaihtaa. Oikein korjattuna tuulilasi on vähintään yhtä vahva kuin ehjä. Kiveniskemä kannattaa aina korjauttaa viipymättä, ettei tuulilasi pääse halkeamaan.

VARAA AIKA