Hero Essingeleden Jon Flobrant

Våra tjänster

BOKA EN TID

Vi lämnar alltid garanti på alla utförda arbeten

Du kan tryggt vända dig till våra Carglass®-verkstäder för alla typer av bilglasärenden! Vår kunniga och välutbildade personal kommer att betjäna dig snabbt och professionellt. Vi använder endast bilglas som klarat en mycket strikt kvalitetskontroll och är av samma höga kvalitet som originalglaset.  Monteringen sker alltid enligt specifika anvisningar för just din bil och vi garanterar arbetet så länge bilen är i din ägo. Vi har utvecklat ett patenterat sätt att serva våra kunder som vi kallar The Belron Way of Fitting. Det ger dig samma enhetliga och högkvalitativa service på alla våra kontor!

Skadeanmälan

Behöver du hjälp med din skadeanmälan hjälper självklart våra Carglass®-tekniker dig på plats.

BOKA EN TID

Laga ditt stenskott snarast

Vi rekommenderar att du lagar en trasig bilruta så snart som möjligt. I första hand väljer vi alltid att laga en trasig vindruta. I händelse av ett stenskott ska du skydda skadeområdet med tejp eller stenskottsplåster som du kan beställa av oss. Bilens sido- och bakrutor är däremot gjorda av härdat glas och spricker vid skada. Därför går det inte att reparera glaset och det måste bytas ut.

Skadat bilglas?

En trasig vindruta är alltid en säkerhetsrisk och bör därför repareras eller bytas ut så snart som möjligt. Rätt lagad är vindrutan minst lika stark som den var före skadan. Det är alltid bättre att reparera stenskottet omedelbart så att vindrutan inte spricker.

BOKA EN TID

Laga bilglaset eller byta vindrutan?

Om du får en glasskada på din vindruta så hjälper vi dig gärna att avgöra om den går att laga istället för att byta rutan helt och hållet. Det reparerade glaset är minst lika starkt som originalet och medför dessutom ett 5x mindre koldioxidutsläpp jämfört med om vi byter glaset. Carglass® är världens största bilglasspecialist med fokus på lagning av bilrutor och vi är en auktoriserad partner till alla försäkringsbolag. Läs mer.

Om glaset trots allt behöver bytas ut och du har en täckande bilförsäkring, så betalar du endast självrisken till oss, resterande löser vi med ditt försäkringsbolag. Din bonus för antal skadefria år kommer inte att påverkas. Om du vill ha mer information, kontakta oss gärna i vår chatt!

Tuulilasin Vaihto

Annamme asennustyöllemme aina takuun

Kun tuulilasin korjaus ei ole enää mahdollista, se on vaihdettava uuteen. Esimerkkejä tästä on halkeama tuulilasissa, enemmän kuin kolme kiveniskemää tai jos kiveniskemä sijaitsee alle 5 cm:n päässä lasin reunasta.

Huolehdimme autostasi – ja sinusta! Ennen lasinvaihtoa suojaamme autosi ulko- ja sisätilat huolella sekä poistamme vaurioituneen lasin hellävaraisesti kuitulankaa käyttäen. Irrotamme vanhan lasin ja asennamme uuden lasin tuotekehitysosastomme kehittämillä ja testaamilla menetelmillä. Uusi lasi asennetaan aina automallikohtaisen asennusohjeen mukaisesti.

Tarjoamme käyttöösi odotustilan ja langattoman verkon vaikka työntekoon!

TIESITKÖ, että uusimmat asennusliimat kuivuvat jo 60 minuutissa? Saat autosi takaisin ajoon jo noin 3 tunnin kuluttua!

Saat asennustyölle takuun niin pitkäksi aikaa, kun auto on omistuksessasi!

Onko sinulla uusi auto ja lasinvaihto edessä? Kalibroimme autosi tuulilasin ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) turvalaitteet aina lasinvaihdon jälkeen!

Kuljettajaa avustavat ADAS mukavuus- ja turvajärjestelmät käyttävät hyväkseen ajoneuvoon sijoitettuja kamera-, tutka-, LiDAR- ja ultraäänitunnistimia, jotka lähes aina vaativat kalibroinnin tuulilasin vaihdon jälkeen.

Meillä Carglass®lla on käytössä kaikkien automerkkien ja -mallien kalibrointiin vaadittavat ajanmukaiset laitteet ja työkalut.

TIESITKÖ Mikäli sinulla on tuulilasivakuutus, kalibrointi sisältyy vakuutukseen eikä aiheuta sinulle lisäkustannuksia.

Vahinkoilmoitus

Carglass® asentajamme auttavat sinua tarvittaessa vahinkoilmoituksen teossa.

VARAA AIKA

Tuulilasin Korjaus

Ehjä tuulilasi on myös turvallisuustekijä

Liimattu tuulilasi on osa auton kantavaa rakennetta ja siksi rikkoutunut lasi tulee aina korjata tai vaihtaa. Oikein korjattuna tuulilasi on vähintään yhtä vahva kuin ehjäkin. Kiveniskemä kannattaa aina korjauttaa viipymättä, ettei tuulilasi pääse halkeamaan. Carglass® korjaa ja vaihtaa autolasit korjaukset kaikkiin automerkkeihin ja -malleihin.

TIESITKÖ – tuulilasin korjaaminen tuottaa 5 x pienemmän hiilijalanjäljen kuin lasin vaihtaminen!

Tuulilasin korjaus Carglass® takuutyönä

Carglass® antaa asennustyölle takuun niin pitkäksi aikaa kuin auto on sinun omistuksessasi. Asiakaslupauksemme on, että pyrimme ensisijaisesti korjaamaan tuulilasin vaihtamisen sijaan.

Korjauksen yhteydessä on hyvä vaihtaa myös alkuperäiset Bosch-pyyhkijänsulat.

Jos sinulla on tuulilasivakuutus, tuulilasin korjaaminen on sinulle ilmaista

Tiesitkö, että jos sinulla on tuulilasivakuutus, niin lasin korjauttaminen meillä on sinulle ilmaista! Lasin korjaaminen ei myöskään vaikuta bonuskertymiisi. Autamme sinua mielellämme myös vahinkoilmoituksen teossa.

Vahinkoilmoitus

Carglass® asentajamme auttavat sinua tarvittaessa vahinkoilmoituksen teossa.

VARAA AIKA

Kiveniskemän Korjaus

Mikäli sinulla on lasivakuutus, kiveniskemän korjaus on sinulle ilmaista

Liimattu tuulilasi on osa auton kantavaa rakennetta. Rikkoutunut tuulilasi on aina turvallisuusriski ja siksi se tulee korjata tai vaihtaa. Oikein korjattuna tuulilasi on vähintään yhtä vahva kuin ehjäkin. Kiveniskemä kannattaa aina korjauttaa viipymättä, ettei tuulilasi pääse halkeamaan. Varaa aika tästä!

TIESITKÖ, että mikäli sinulla on lasivakuutus, tuulilasin korjaus on sinulle täysin ilmaista? Autamme sinua mielellämme vakuutusasioissa ja vahinkoilmoituksen teossa.

Kiveniskemä tuulilasissa - tilaa tuulilasilaastareita!

Kiveniskemän sattuessa, suojaa vauriokohta teipillä tai tuulilasilaastarilla. Vauriokohta on hyvä suojata lialta ja kosteudelta siihen asti kunnes tuot autosi Carglass® korjaamolle.

TILAA TUULILASILAASTAREITA >>

Vinkkejä tuulilasivaurioiden välttämiseksi

  • Muista riittävä turvaväli edellä ajavaan autoon

  • Uusi pyyhkijänsulat ajoissa. Meiltä saat alkuperäiset Bosch-sulat autoosi!

  • Käytä vain hyvälaatuista lasinpesunestettä

  • Ajon päättyessä syksyllä ja talviaikana, puhdista tuulilasi lasinpyyhkijöitä ja lasinpesunestettä käyttäen. Näin vähennät naarmuuntumisriskiä raaputtaessasi jäistä tuulilasia. Nosta myös lasinpyyhkijät yläasentoon, mikäli se on mahdollista.

  • Puhdista likainen tuulilasi jo ennen harjapesuun vientiä.

Tuulilasi on rikki?

Liimattu tuulilasi on osa auton kantavaa rakennetta. Rikkoutunut tuulilasi on aina turvallisuusriski ja siksi se tulee korjata tai vaihtaa. Oikein korjattuna tuulilasi on vähintään yhtä vahva kuin ehjäkin. Kiveniskemä kannattaa aina korjauttaa viipymättä, ettei tuulilasi pääse halkeamaan.

VARAA AIKA

Turvalaitteiden Kalibrointi (ADAS)

ADAS-turvajärjestelmien kalibrointi - koska turvallisuutesi on meille tärkeää

Nykyään ajoneuvoissa on paljon uutta tekniikkaa, kuten kehittyneitä kameratekniikkaan perustuvia mukavuus- ja turvajärjestelmiä. Esimerkkeinä mm. sadetunnistin, mukautuvat ajovalot, etäisyystunnistin, automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä, jotka toimivat ajoneuvoon sijoitetuilla kamera-, tutka-, LiDAR- ja ultraäänitunnistimilla. Näiden järjestelmien toiminnallisuuden varmistaminen on liikenneturvallisuuden kannalta välttämätöntä.

Jos autosi on varustettu kuljettajanavustinjärjestelmällä (ADAS), rengaspaineet on oltava ajoneuvon valmistajan ohjearvojen mukaiset, kun tuot autosi tuulilasinvaihtoon. Väärillä rengaspaineilla suoritettu ADAS-järjestelmän uudelleenkalibrointi voi aiheuttaa sen, että kuljettajanavustinjärjestelmä ei toimi oikein.

Carglass® huolehtii sinun ja kanssamatkustajiesi turvallisuudesta lasinvaihdon jälkeen. Kalibroimme autosi ADAS-turvajärjestelmät autonvalmistajan ohjeiden mukaisesti ja saat kalibroinnista myös kirjallisen todistuksen!

TIESTIKÖ, että lasin vaihdon yhteydessä kalibroinnista ei peritä uutta omavastuuosuutta.

Vahinkoilmoitus

Carglass® asentajamme auttavat sinua tarvittaessa vahinkoilmoituksen teossa.

VARAA AIKA

Tuulilasivakuutus

Maksat tuulilasin vaihdosta pelkän omavastuun

Mikäli sinulla on lasivakuutus, maksat tuulilasin vaihdosta vain omavastuun. Kun tuulilasi on rikkoutunut, tee vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöösi, mikäli vakuutusyhtiösi sitä edellyttää ja varaa aika. Voit myös varata ajan suoraan meille, Carglass® löytää sinun autoosi sopivan lasin ja auttaa tarvittaessa sinua vahinkoilmoituksen tekemisessä.

Tuulilasivakuutus ja ADAS-turvalaitteet

TIESITKÖ Mikäli autosi ADAS-turvalaitteet edellyttävät kalibrointia lasinvaihdon jälkeen, tuulilasivakuutuksesi kattaa myös kalibroinnin kustannukset!

Hankimme kaikki autolasit samoilta valmistajilta kuin autovalmistajat ja asennamme ne automallikohtaisten asennusohjeiden mukaisesti.

TIESITKÖ Ostamme vuosittain lähes 9 miljoonaa autolasia! Olemme maailman kolmanneksi suurin lasinostaja lasien määrässä mitattuna!

Lasivakuutuksella kiveniskemän korjaus ilmaiseksi

Onko sinulla tuulilasivakuutus? Tiesitkö, että vakuutuksesi korvaa ulkoisen kiveniskun tai nastan aiheuttaman vaurion ilman omavastuuta? Lasivakuutuksen käyttö ei myöskään vaikuta bonuksiin. Tuulilasin vaurio kannattaakin suojata tuulilasilaastarilla ja korjauttaa lasi mahdollisimman pian. Varaa aika, autamme sinua mielellämme vahinkoilmoituksen tekemisessä. Kerro meille autosi tiedot ja vahinkopäivämäärä, me hoidamme loput. Varaa aika tästä!

Vakuutusyhtiösi ohjeet lasivahingon sattuessa

Vahinkoilmoitus

Carglass® asentajamme auttavat sinua tarvittaessa vahinkoilmoituksen teossa.

VARAA AIKA

Sivulasin Korjaus

Rikkoutunut sivulasi kannattaa vaihtaa viipymättä

Auton sivulasit ovat yleensä karkaistua lasia ja rikkoutuessaan ne hajoavat sirpaleiksi. Rikkoutunut sivulasi tulee vaihtaa ensi tilassa, jotta estetään lisävahinkojen syntyminen – mm. kosteusvahingot, varkaudet tai muu ilkivalta.

Carglass® vaihtaa sivulasin jopa puolessa tunnissa

Carglass® korjaamoilla auton sivulasi vaihdetaan nopeasti ja ammattitaidolla. Suojaamme autosi sekä sisä- että ulkopuolelta ja siivoamme sisätilat työn valmistuttua. Nykyaikaisten työmenetelmien ja materiaalien ansiosta matkasi voi jatkua parhaassa tapauksessa jo puolessa tunnissa!

Vahinkoilmoitus

Carglass® asentajamme auttavat sinua tarvittaessa vahinkoilmoituksen teossa.

VARAA AIKA

Takalasin Korjaus

Korjaa takalasi meillä

Auton takalasi on sivulasien tavoin yleensä karkaistua lasia ja rikkoutuessaan se hajoaa sirpaleiksi. Rikkoutunut takalasi tulee vaihtaa ensi tilassa, jotta estetään lisävahinkojen syntyminen – mm. kosteusvahingot, varkaudet tai muu ilkivalta.

Lasinvaihdon yhteydessä suojaamme autosi sekä sisä- että ulkopuolelta ja siivoamme sisätilat työn valmistuttua. Rikkinäinen tuulilasi altistaa ajoneuvosi ilkivallalle, varkaudelle ja vesivahingolle. Jos sinulla on lasivakuutus, maksat vain omavastuuosuuden ja me hoidamme loppuveloituksen vakuutusyhtiösi kanssa.

Carglass® vaihtaa takalasin jopa puolessa tunnissa

Carglass® ammattilaisemme vaihtavat ajoneuvosi takalasin nopeasti. Korjaus valmistuu jopa puolessa tunnissa ja pääset jatkamaan turvallisesti matkaasi. Käytämme vain laseja, jotka vastaavat laadultaan ensiasennuslaseja. Ja meiltä saat asennustyölle aina takuun!

Vahinkoilmoitus

Carglass® asentajamme auttavat sinua tarvittaessa vahinkoilmoituksen teossa.

VARAA AIKA

Pyyhkijänsulat

Pyyhkijänsulat kannattaa vaihtaa säännöllisesti

Kuluneet tuulilasinpyyhkijät heikentävät näkyvyyttä ja ovat samalla myös turvallisuusriski. Huonot lasinpyyhkimet myös kuluttavat lasin pintaa. Tarkasta pyyhkijänsulat ja niiden kunto säännöllisesti. Hyvä muistisääntö on, että pyyhkimet tulisi vaihtaa vuosittain.

Alkuperäiset Bosch-tuulilasinpyyhkimet takaavat tehokkaan puhdistuksen vaikeissakin sääolosuhteissa. Tuoteryhmässä Lasinpyyhkimet Auto Motor und Sport- sekä Auto Bild -lehtien lukijat äänestivät Boschin jälleen kerran ykkössijalle!

Boschin pyyhkijänsulat Carglass® korjaamoilta

Kaikissa Carglass® korjaamoissamme on kattava valikoima alkuperäisiä Bosch-lasinpyyhkimiä. Kun tulet lasin korjaukseen tai vaihtoon, vaihda samalla autoosi Bosch-pyyhkijänsulat.

Kunnolliset lasinpyyhkimet ovat osa ajoturvallisuutta

  • Vaihda pyyhkijänsulat ajoissa, mutta viimeistään silloin, kun ne alkavat jättää tuulilasiin raitoja.

  • Meiltä saat alkuperäiset Bosch-sulat autoosi vaihdettuna!

  • Ajon päättyessä syksyllä ja talviaikana, puhdista tuulilasi lasinpyyhkijöitä ja lasinpesunestettä käyttäen. Nosta myös lasinpyyhkijät yläasentoon, mikäli se on mahdollista. Näin naarmuuntumisriski pienenee ja sulkien käyttöikä pitenee.

  • Sulkien säännöllinen pyyhkiminen puhdistusaineella pidentää niiden käyttöikää.

Vahinkoilmoitus

Carglass® asentajamme auttavat sinua tarvittaessa vahinkoilmoituksen teossa.

VARAA AIKA

Yrityksille

Toimivaa autolasien korjausta keskitetysti meiltä

Vakuutusyhtiöiden ja leasing-yhtiöiden lisäksi tarjoamme lasipalveluja myös muille yrityksille. Mikäli teillä on merkittävä työsuhdeauto- tai tuotantoautokanta ja haluatte toimivaa ratkaisua autolasien kunnossapitoon, niin ottakaa yhteyttä.

Korjaamme lasit myös paikan päällä

Kaikki asentajamme ovat saaneet yhtenäisen koulutuksen ja parhaan asiakaskokemuksen takaa kehittämämme Belron Way of Fitting-palvelukonsepti. Carglass Mobile Service tulee halutessanne korjaamaan lasit myös paikan päälle.

Käytämme vain autolaseja, jotka vastaavat laadultaan ensiasennuslaseja. Ja asennustyölle saat aina takuun!

Onko yrityksellänne lasivakuutus? Lue lisää

Vahinkoilmoitus

Carglass® asentajamme auttavat sinua tarvittaessa vahinkoilmoituksen teossa.

VARAA AIKA

Carglass® Laatu

Meiltä autovalmistajien ohjeiden mukaista lasiasennusta

Kehittämämme Carglass®-laatuohjelman avulla koulutamme ja arvioimme asentajiemme ammattitaitoa säännöllisesti. Noudatamme asennuksissa aina autovalmistajien ohjeita. Tarkat turvallisuusstandardimme suojaavat sekä autoasi että asentajiamme ja takaa, että saat autosi virheettömänä takaisin.

Meiltä saat asennustyölle takuun

Kaikki asentamamme lasit vastaavat laadultaan ensiasennuslaseja. Ja meiltä saat asennustyölle aina takuun!

Belron Way of Fitting takaa onnistuneen asiakaskokemuksen. Lue lisää.

Tyytyväiset asiakkaat

Haluamme, että olet tyytyväinen meiltä saamaasi Carglass® laatuun ja palveluihin. Käytyäsi korjaamolla, lähetämme sinulle asiakastyytyväisyyskyselyn, johon toivomme sinun vastaavan. Voimme olla ylpeitä, sillä asiakkaidemme suositteluhalukkuus (NPS) on meillä yli 80. Mittaamme jatkuvasti asiakkaidemme tyytyväisyyttä parantaaksemme palvelujamme edelleen.

Tuulilasi on rikki?

Liimattu tuulilasi on osa auton kantavaa rakennetta. Rikkoutunut tuulilasi on aina turvallisuusriski ja siksi se tulee korjata tai vaihtaa. Oikein korjattuna tuulilasi on vähintään yhtä vahva kuin ehjäkin. Kiveniskemä kannattaa aina korjauttaa viipymättä, ettei tuulilasi pääse halkeamaan.

VARAA AIKA