Tervetuloa meille! Turku Nummi

Suljettu

Avautuu maanantaina 07:30

Varaa

Aukioloajat

Vieraile

Hakakatu 11, 20540, TURKU

Näytä sijainti

Puhutut kielet:

Suomi, English, Svenska (Ekenäs, Mariehamn)

Ota yhteyttä

Näin palvelemme Turku Nummi

Kiveniskemä vai tuulilasin vaihto?

Meillä on laaja asiantuntemus tuulilasien korjauksesta ja "Repair First" -filosofiamme mukaisesti korjaamme tuulilasin aina kun se on mahdollista. Se säästää sekä rahaa että ympäristöä.

Joskus koko tuulilasi on vaihdettava tuulilasivaurion tyypistä, koosta tai iskemän sijainnista johtuen.

Sivu- tai takalasi

Toisin kuin tuulilasia, sivu- tai takalasia ei voi korjata. Carglass® on erikoistunut vaihtamaan tuulilasit kaikkiin automalleihin ja -merkkeihin vuosimallista riippumatta. Olemme hyvä valinta myös silloin, kun tarvitset sivu- tai takalasin vaihtoa nopealla aikataululla. Autolasityön yhteydessä voimme tarvittaessa asentaa ajoneuvoosi myös uudet pyyhkijänsulat.

Hinnat Turku Nummi

Hintasi koostuu kolmesta tärkeästä tekijästä. Tyypillisesti hintaan vaikuttaa:

  • Vauriotyyppi: kiveniskemä vai halkeama

  • Minkä tyyppinen lasi: etu-, sivu- vai takalasi

  • Kattaako autovakuutus lasivauriot vai ei. On halvempaa korjata kiveniskemä kuin vaihtaa koko lasi. Jos sinulla on lasivakuutus, kiveniskemän korjaus on sinulle ilmaista. Vaihtotyöstä maksat ainoastaan omavastuuosuuden. Me hoidamme kaikki paperityöt vakuutusyhtiön suuntaan.

Mikäli sinulla ei ole lasivakuutusta, kiveniskemän korjaus maksaa 79 €. Jos tuulilasi tulee vaihtaa, laitathan meille viestiä rekisteritunnuksen kanssa info@carglass.fi tai soita numeroon 07575 88 000.

Palvelupisteellä

  • Jätä autosi meille päivän ajaksi

    Voit myös jättää autosi meille päivän ajaksi. Ilmoitamme sinulle, milloin se on valmis noudettavaksi

  • Kahvia & Wifi

    Ota rennosti tai tsekkaa vaikka sähköpostisi sillä aikaa kun korjaamme tuulilasisi

Ympäristö

Ympäristö

Maailman johtavana autolasikonsernina ympäristöasiat ovat meille tärkeitä. Siksi me Carglassilla® työskentelemme aktiivisesti saadaksemme lisätietoja siitä, kuinka voimme vähentää ympäristövaikutuksiamme. Olemme tehneet konkreettisia asioita ympäristön hyväksi: esimerkiksi Suomessa 100 % käytetyistä tuulilaseista käytetään uudelleen.