Reparation af stenslag image

Kiveniskemien korjaus

VARAA AIKA

Kiveniskemien korjaus

Korjauttamalla kiveniskemät säästät rahaa ja ympäristöä

Tuulilasin kiveniskemien korjaaminen on järkevä ja kustannustehokas ratkaisu. Sen lisäksi, että säästät rahaa ja aikaa, kiveniskemän korjaaminen on myös ympäristöteko. Carglass® on luotettava, kaikkien vakuutusyhtiöiden valtuuttama tuulilasikorjaamo, joka pyrkii aina ensisijaisesti korjaamaan tuulilasin.

TIESITKÖ – tuulilasin korjaaminen tuottaa 5 x pienemmän hiilijalanjäljen kuin lasin vaihtaminen!

Oikeilla välineillä ja materiaaleilla korjattuna vauriokohtaa ei välttämättä edes huomaa. Tuulilasin korjaus on tärkeää tehdä välittömästi vaurion sattumisen jälkeen. Lika ja kosteus vaikeuttavat korjausta ja mikäli tuulilasi halkeaa, se on vaihdettava uuteen.

Tilaa tuulilasilaastari

Suojaa kiveniskemät lialta ja kosteudelta siihen tarkoitetulla tuulilasilaastarilla. Tuulilasilaastari suojaa tuulilasia lisävaurioitumiselta siihen saakka, että tuot autosi korjaamoon. Suosittelemme säilyttämään autossa aina tuulilasilaastareita, jotta saat peitettyä vauriot heti.

Kyllä, haluan kiveniskuteippiä

Muista! Mikäli sinulla on lasivakuutus, se korvaa kiveniskemien korjauksen kokonaan. Ei omavastuuta! Ei kuluja! Ei bonuksen menetystä! Me Carglass®lla autamme sinua mielellämme myös vahinkoilmoituksen laatimisessa vakuutusyhtiölle.

TIESITKÖ - alan nykyaikaisimman ART-korjausmenetelmän ansiosta olemme pystyneet vähentämään korjauksen yhteydessä syntyvien lasirikkojen määrän yhteen prosenttiin!

Vahinkoilmoitus

Carglass® asentajamme auttavat sinua tarvittaessa vahinkoilmoituksen teossa.

VARAA AIKA