Käytämme evästeitä sivustollamme varmistaaksemme parhaan mahdollisen palvelun. Anna lupa jatkamalla selailua, tai lue lisää evästeistä täältä.

Tuulilasin korjaus

Carglass® pitää huolta autosi turvallisuudesta. Ehdottoman tärkeä ajoturvallisuustekijä on ehjä tuulilasi, jonka näkökentässä ei ole havainnoimista haittaavia vaurioita. Säröt tuulilasissa voivat levitä tuulilasin kestävyyttä ja ajonäkyvyyttä heikentäviksi halkeamiksi. Vaurioitunut tuulilasi on turvallisuusriski, jonka aiheuttamat uhkat kannattaa antaa Carglass®:in arvioitaviksi.

Tuulilasin korjaus on edullisempaa kuin tuulilasin vaihto

Arvioimme aina tapauskohtaisesti, mitä toimenpiteitä autosi tuulilasille pitää tehdä, jotta tuulilasin kestävyys ja käytettävyys pysyvät mahdollisimman hyvinä. Carglass® pyrkii aina ensin korjaamaan vaurioituneen tuulilasin, joka on edullisempaa kuin tuulilasin vaihto. Siihen, voidaanko auton tuulilasin kiveniskemä korjata, vaikuttaa olennaisesti sekä särön koko että särön tyyppi ja sijainti tuulilasissa. Mikäli Carglass® arvioi, että auton tuulilasin kiveniskemä voidaan korjata, sinun ei tarvitse olla huolissasi tuulilasin kestävyydestä ja käytettävyydestä. Auton tuulilasissa olevan kiveniskemän korjaaminen tekee tuulilasista yhtä lujan kuin se oli ennen vaurion syntymistä.

Toisin kuin enemmän työtunteja vaativa ja kustannuksiltaan korkeampi auton tuulilasin vaihto, tuulilasin kiveniskemän korjaaminen onnistuu missä tahansa Carglass® -liikkeessä alle 30 minuutissa. Pienikin kiveniskemä auton tuulilasissa voi laajeta halkeamaksi milloin tahansa, joten auton tuulilasi kannattaa tarkistuttaa Carglass® -liikkeessä mahdollisimman pian kiveniskemän syntymisen jälkeen. Muista myös, että kuljettajan näkökentän alueella vaurioitunut tuulilasi voi aiheuttaa tuulilasin hylkäämiseen katsastuksessa.

Miten tuulilasi korjataan?

Carglass® korjaa autosi tuulilasin ripeästi ja ammattitaidolla. Tuulilasin särö puhdistetaan ja täytetään tarkoitukseen sopivalla hartsilla, jonka jälkeen hartsi kovetetaan erityisellä UV-lampulla. Ylimääräinen aines poistetaan ja korjauspinta kiillotetaan, jonka jälkeen tuulilasin pinta on entisen veroinen.

Auton tuulilasista tulee yhtä turvallinen ja kestävä kuin ennen tuulilasin särön syntymistä, ja verrattuna auton tuulilasin vaihtoon auton tuulilasin korjaus tulee halvemmaksi.

Mikäli autossasi on lasivakuutus tai jos autovakuutuksesi sisältää myös lasivahingot, voit teettää auton tuulilasin korjauksen Carglass® -liikkeessä sinulle maksutta, eikä se yleensä vaikuta bonuksiisi.

Varaa aika nyt

Voit varata ajan helposti ja nopeasti netissä.

Varaa tästä


  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube